0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ліга націй: час вирішальних матчів! Прогноз на 980 тираж

У вересні фінішують групові турніри Ліги націй, відтак стане відомо, хто за підсумками змагань підвищиться в класі, а хто опуститься до нижчого дивізіону. Збірна Нідерландів має всі шанси виграти свою групу, але для цього потрібно не пропустити вперед бельгійців. Тим часом поляки прагнуть зберегти прописку в елітному дивізіоні, і це їм цілком до снаги.

Наразі підопічні ван Гаала не програли жодного матчу. Вони стартували з двох гостьових перемог - над Бельгією (4-1) та Уельсом (2-1). Після цього була домашня нічия з поляками (2-2) і знову ж таки домашня перемога над Уельсом (3-2). Збірна Польщі також стартувала доволі оптимістично - домашня перемога над валлійцями (2-1). Ось тільки далі послідувала розгромне фіаско від збірної Бельгії (1-6), престижна нічия на полі голландців (2-2) і ще одна поразка від бельгійців (0-1).

За перше місце в групі 1 змагаються Хорватія і Данія, тоді як французи сенсаційно йдуть останніми, маючи в активі лише дві нічиї. Наразі хорвати відстають від лідера на два очки і можуть очолити турнірну таблицю в разі перемоги. Цікаво, що в першому турі вони зазнали домашньої поразки від австрійців (0-3), після чого поділили очки з французами (1-1). А от далі були дві несподівані перемоги на виїзді з однаковим рахунком 1-0 - над Данією та Францією. Данія стартувала з двох гостьових перемог над французами та австрійцями (по 2-1), потім у рідних стінах програла хорватам (0-1) і переконливо розібралася з австрійцями (2-0).

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!