0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Спортпрогноз" повертається! Прогноз на 807 тираж

Більше місяця "Спортпрогноз" не радував своїми тиражами, та настав час для довгоочікуваного повернення. Так, Україні зараз явно не до футболу, але ми щиро віримо, що саме футбол може стати віддушиною у цей складний час.

Ми повертаємося в перший день квітня, коли відбудеться розіграш 807 тиражу. Свої прогнози можна оформити у будь-який зручний час безпосередньо на нашому сайті. Джекпот 807 тиражу – 250 000 гривень.

Програму відкриває матч чемпіонату Португалії між "Брагою" та "Бенфікою". Ці клуби вже не претендують на чемпіонство, посідаючи четверте та третє місця відповідно. "Бенфіка" відстає на 12 очок від лідируючого "Порту", і на ті ж 12 очок від лісабонців відстає "Брага". Звісно, статус фаворита належить "Бенфіці", та не можна не враховувати, що вже у вівторок на неї чекає чвертьфінал Ліги чемпіонів проти "Ліверпуля". Викинути з голови майбутній матч із мерсисайдцями гравці "Бенфіки" навряд чи зможуть, тому шанси обіграти "Брагу" на її полі не надто високі.

Далі йде німецький блок із трьох матчів, зустріч англійського Чемпіоншипу та сім поєдинків другого за рангом голландського дивізіону. Звертаємо увагу на протистояння "Уніона" та "Кельна", що претендують на єврокубкові місця. Сьогодні ці клуби дещо здали свої позиції, але списувати їх з рахунків ще зарано. Якщо оцінювати ситуацію загалом, то "Уніон" зберіг свій торішній рівень, тоді як "Кельн" суттєво покращив свої позиції та виступає значно краще, ніж від нього очікували.

Дуже цікавою буде розв'язка у другій Бундеслізі. Тут конкурують чимало популярних клубів, що мають багатотисячну армію вболівальників та шикарні стадіони. На сьогоднішній день турнірну таблицю очолюють "Санкт-Паулі" та "Вердер", тоді як "Шальке" відстає від лідерів на чотири очки. Дрезденське "Динамо" посідає третє місце знизу і докладає чималих зусиль, аби уникнути вильоту. А тим часом у "Інгольштадта" та "Ерцгебірге" шансів на порятунок майже не залишилося.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!