0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Спортпрогноз": перший воєнний джекпот!

Так уже повелося, що ми окремо розповідаємо про кожен зірваний джекпот у "Спортпрогнозі". Черговий, уже четвертий у 2022 році, був зірваний за підсумками 806 тиражу, розіграш якого відбувався 25 лютого. Тоді на території України вже йшли військові дії, але тираж був запущений ще до початку війни. Потім "Спортпрогноз" разом з іншими лотереями МСЛ пішов на вимушені канікули, і розіграти 806 тираж вийшло лише тоді, коли було ухвалено рішення про відновлення тиражів "СП" (раніше для цього не було технічної можливості).

Примітно, що всі 12 результатів у 806 тиражі вгадали троє прогнозистів, що розділили між собою 420 000 гривень. Один із них зареєстрував свої прогнози в Одесі та витратив на гру 25 гривень, заповнивши одну ігрову картку. Ще двоє переможців оформили свої ставки прямо на нашому сайті. В першому випадку це одиночний "постріл" вартістю 5 гривень, у другому – системна ставка на 240 гривень. Усі володарі джекпоту заробили по 140 000 гривень, а переможець, який зіграв за системою, додав до них 598 гривень за вгадані "11" та "10".

Як уже зазначено вище, це четвертий "спортпрогнозівський" джекпот від початку року. Загальна сума зірваних джекпотів – 1 550 000 гривень! Щоб розіграти такі чималі гроші, знадобилося 55 тиражів. Після цього "Спортпрогноз" взяв вимушений тайм-аут, що тривав більше місяця. Та вже першого дня квітня українське тото номер один повертається разом із розіграшем 807 тиражу. Свої прогнози можна оформити у будь-який зручний час безпосередньо на нашому сайті. Джекпот 807 тиражу – 250 000 гривень.

Наразі не хочеться забігати далеко вперед, але ми плануємо відновити "Спортпрогноз" у традиційному щоденному форматі. А ще ми не забули про тих переможців, що не отримали свої виграші до 24 лютого. Всі виграші будуть виплачені у строки, передбачені Умовами проведення лотереї. Ми впевнені, що невдовзі у "Спортпрогнозі" з'являться нові переможці, але ще більше ми чекаємо настання миру на нашій землі. Слава Україні!


Ми у Viber!