0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Барселона" в Неаполі та хто врятує Дортмунд? Прогноз на 805 тираж

У четвер визначаться всі учасники 1/8 фіналу Ліги Європи та Ліги конференцій. В усіх парах вже відбулися перші матчі, тепер суперники поміняються полями. Нагадуємо, що правило гостьового голу в єврокубкових матчах більше не діє.

Тиждень тому "Порту" та "Аталанта" здобули вольові перемоги над "Лаціо" та "Олімпіакосом" відповідно (по 2-1). "Лейпциг" не зміг виграти у "Сосьєдада" на своєму полі (2-2), та навіть перед виїздом до Сан-Себастьяна шанси німецького клубу розцінюються високо. Справа в тому, що "Реал Сосьєдад" у новому році дуже далекий від оптимальної форми, і суботні 0-4 в дербі з "Атлетиком" це підтверджують.

"Барселона" не змогла обіграти "Наполі" на "Камп Ноу" (1-1), хоча саме вона вважалася фаворитом цього протистояння. "Зеніт" у себе вдома поступився "Бетису" (2-3), а дортмундська "Борусія" зазнала сенсаційного фіаско від "Рейнджерс" (2-4). Так, без травмованого Холанда "Борусія" зовсім не та, але навіть відсутність норвежця не завадила їй розгромити одноклубників із Менхенгладбаха минулої неділі (6-0).

Переходимо до Ліги конференцій та звертаємо увагу на ще одну сенсацію за участю шотландського клубу. "Селтик" у рідних стінах програв "Буде/Глімту" (1-3) - для "кельтів" євросезон майже закінчився. Голландський ПСВ здобув дуже скромну перевагу над "Маккабі" з Тель-Авіва (1-0), "Марсель" упевнено розібрався з "Карабахом" (3-1), а "Мідтьюлланн" мінімально виграв у ПАОКа (1-0). Крім цього, празька "Спарта" вдома поступилася "Партизану" (0-1), а празька "Славія" зіпсувала настрій "Фенербахче" у Стамбулі (3-2).

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!