0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Півтора року для Конте! Прогноз на 769 тираж

Цього тижня в Англії активно дограють матчі, пропущені через коронавірус ще минулого року. Дуже цікавим обіцяє стати протистояння "Лестера" з "Тоттенхемом", що прагнуть покращити свої нинішні позиції. "Тоттенхем" має кілька матчів у запасі, і якщо вдало їх відіграти, команда Антоніо Конте може відразу злетіти до топ-4. Італійський тренер випромінює впевненість у собі та у своїй команді:

— Ми підписали контракт терміном на півтора року. Я не думаю, що мені потрібно багато часу та великий контракт для впевненості в майбутньому. Я топ-тренер, і в мене велика зарплата. Я готовий покращити ту ситуацію, яка зараз у клубі. Півторарічний контракт не є проблемою. "Тоттенхем" має бути сам упевнений, що хоче працювати зі мною. Я ж щасливий працювати з цим складом і радий, що є така можливість.

Щодо інших матчів, то в домашній грі з "Блекберном" серйозним досягненням для "Халла" стане навіть одне набране очко. "Рединг" вважався одним із середняків Чемпіоншипу, однак після шестиочкового бана перетворився на одного з аутсайдерів. Мадридський "Атлетико" зазнав фіаско у розіграші Суперкубку Іспанії і тепер спробує реабілітуватися в 1/8 фіналу Кубка Короля. "Валенсія" з її кадровими проблемами намагатиметься відібрати очки у "Севільї". А в Кубку Німеччини одна з чвертьфінальних путівок буде розіграна в непрогнозованому берлінському дербі.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!