0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Барселона - Динамо: все можливо на Камп Ноу! Прогноз на 682 тираж

"Барселона" і київське "Динамо" теж зустрічалися в минулому євросезоні, але з цими матчами у наших уболівальників пов'язані не найкращі спогади. Динамівці програли обидва поєдинки (1-2 на виїзді і 0-4 вдома), хоча в гостях команда Луческу виглядала дуже пристойно і була близькою до нічийного результату.

Від того часу багато що змінилося. Якщо рік тому "Динамо" тільки звикало до футболу Луческу, то тепер це вже добре навчена команда, що завоювала кілька трофеїв на внутрішній арені. Що стосується "Барселони", то вона продовжує переживати складні часи. Команду покинув Леонель Мессі, в команді багато травмованих, а Рональда Кумана можуть звільнити у будь-який момент. Якби не важке фінансове становище каталонського клубу, в історії Кумана і "Барселони" вже давно була б поставлено крапку. Прибрати його заважають ті ж фінансові складності. По-перше, в разі звільнення голландцеві доведеться виплачувати чималу неустойку. По-друге, запрошення нового тренера потягне за собою нові витрати.

Мабуть, саме зараз настав ідеальний момент, щоб спробувати відібрати очки у "Барселони". До строю повернулися Бущан і Буяльський, у гарній формі Тимчик і Шапаренко, все краще виглядає Вітіньо. Насторожує, що в Лізі чемпіонів дуже посередньо грає Циганков, але вихід на "Камп Ноу" має надихнути навіть його. Також не можна забувати, що наприкінці тижня на цьому ж стадіоні "Барса" гратиме з мадридським "Реалом", а значить каталонці спробують обіграти "Динамо" малою кров'ю.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!