0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Вибір Мбаппе і дилема "ПСЖ". Прогноз на 601 тираж

Поки "Шахтар" чекає протистояння з "Генком" у  рамках третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів, найближчими днями пройдуть поєдинки другого етапу кваліфікації. У програмі 601 тиражу представлені чотири матчі ЛЧ, причому в кожному з них статус фаворита належить гостям.

Тиждень тому "Мальме" і "Легія" перемогли з рахунком 2-1, тоді як загребське "Динамо" і "Ференцварош" обіграли своїх суперників з рахунком 2-0. Тут важливо враховувати, що з цього сезону в єврокубках не працює правило голу на виїзді, тому значення має лише різниця забитих м'ячів за сумою двох матчів. Це означає, що овертаймів і серій пенальті тепер стане більше.

У лізі конференцій теж відбудуться кілька матчів, два з яких потрапили до програми 601 тиражу. Тиждень тому фарерський "Торсхавн" відвантажив у ворота чорногорської "Будучності" аж чотири м'ячі. У свою чергу албанська "Теута" несподівано поступилася андоррському "Інтеру" на своєму полі (0-2).

А відкриває програму товариське протистояння "Севільї" і "ПСЖ", яке відбудеться на нейтральному полі в Португалії. Влітку новачками "ПСЖ" стали Хакімі, Вейналдум і Доннарумма, однак головною дійовою особою залишається Кіліан Мбаппе. Він відмовляється продовжувати контракт з паризьким клубом і хоче піти в якості вільного агента наступного літа. А "ПСЖ" опинився перед дилемою: відпустити Мбаппе абсолютно безкоштовно через рік або продавати його прямо зараз.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!