0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Фінальний акорд чемпіонату України. Прогноз на 522 тираж

Всі матчі заключного туру чемпіонату України відбудуться найближчої неділі і розпочнуться о 17:00. Головна інтрига полягає в тому, хто фінішує на 4-5 місцях і дебютує в Лізі конференцій. Наразі "Колос" четвертий із триочковим відривом від "Десни" та "Ворскли". Таким чином у грі з "Динамо" команду Руслана Костишина влаштує навіть нічия.

У минулому сезоні "Колос" і "Динамо" також зустрічалися у заключному турі, причому кияни програли дуже важливу для себе зустріч. Нинішній поєдинок не має для "Динамо" турнірного значення, а ось зберегти сили перед фіналом Кубка України дуже важливо. Поєдинок "Динамо" - "Зоря" відбудеться 12 травня в Тернополі, тому грати в економ-режимі буде не тільки команда Мірчі Луческу, але й підопічні Віктора Скрипника. Ризикнемо припустити, що в неділю не зможе виграти жодна з цих команд.

Якщо "Колос", "Десна" і "Ворскла" фінішують з однаковою кількістю очок, третьою зайвою в боротьбі за єврокубки буде команда Юрія Максимова. Саме тому полтавцям потрібно сподіватися не тільки на власні сили, але й на осічки конкурентів. Потрібно нагадати, що головним критерієм за рівності очок у чемпіонаті України вважаються показники в особистих зустрічах.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!