0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Пауло Фонсека: дві гри до "Шахтаря". Прогноз на 455 тираж

Найближчим часом наша увага до "Роми" буде максимально пильною. В 1/8 фіналу Ліги Європи римляни зіграють із донецьким "Шахтарем", а значить проти свого колишнього клубу змагатимуться Пауло Фонсека і Генріх Мхітарян. Однак до першої зустрічі суперників ще більше тижня, і зараз "Рома" зосереджена на італійському чемпіонаті.

Після недільної поразки від "Мілана" з рахунком 1-2 римляни опустилися на п'яте місце. Вперше протягом тривалого часу вони покинули зону Ліги чемпіонів, що вкрай небажано для Пауло Фонсеки. Якщо "Рома" фінішує за межами топ-4, португальському фахівцеві однозначно доведеться шукати нову роботу.

Не кращим чином складається сезон і для "Фіорентини". Як і раніше, вона знаходиться в нижній частині таблиці, в її активі всього одна перемога у п'яти останніх турах. Швидше за все, Чезаре Пранделлі НЕ затримається на тренерському містку "фіалок", тут йому залишилося провести не більше трьох місяців.

А тим часом "Марсель" провів перший матч під керівництвом Хорхе Сампаолі. Аргентинський фахівець, який тренував раніше збірну Чилі, "Севілью" і "Атлетико Мінейро", очолив "Марсель" минулої п'ятниці, а вже в неділю його нова команда відібрала очки у "Ліона" (1-1). Наступним суперником "Марселя" стане "Лілль" - ще одна команда з групи лідерів Ліги 1. Опинившись на першому місці, "Лілль" помітно пригальмував - на команду явно тисне тягар лідерства. Ми припускаємо, що "Марсель" під керівництвом нового наставника знову не програє.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!