0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Нестабільний "Евертон" і кризовий "Саутгемптон". Прогноз на 453 тираж

Найцікавішим матчем понеділка стане протистояння "Евертона" і "Саутгемптона" в чемпіонаті Англії. Обидві команди непогано виглядають в нинішньому сезоні, але їм бракує стабільності. Часом вони заходили навіть у топ-4, однак затриматися там надовго не вдалося.

На сьогоднішній день значно привабливіше виглядає "Евертон". Від зони Ліги чемпіонів "іриски" відстають усього на п'ять очок, проте "Саутгемптон" випереджають на цілих десять балів. У попередньому турі підопічні Анчелотті завдали поразки "Ліверпулю" (2-0), однак до цього з таким же рахунком поступилися "Фулхему". Продовжуючи тему нестабільності "Евертона", можна згадати і лютневий матч проти "Манчестер Юнайтед" (3-3).

У будь-якому разі статус великого фаворита належить господарям поля, адже "Саутгемптон" одночасно з початком 2021 року опинився в глибокій ямі. Починаючи з січня, "святі" в рамках чемпіонату набрали всього одне очко, хоча провели дев'ять матчів. Особливо "пам'ятним" була поразка від "Манчестер Юнайтед" з рахунком 0-9! Цікаво, що єдине очко здобуто в домашній грі проти "Челсі" Томаса Тухеля (1-1).

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!