0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Джекпот для "Спортпрогнозу" і молодіжної збірної України!

У вівторок вирішувалася доля головної та молодіжної збірних України, а разом з тим розігрувався 985 тираж лотереї "Спортпрогноз". Команда Олександра Петракова сперечалася за прописку в елітному дивізіоні Ліги націй, наша молодіжка виборювала путівку на Євро-2023, а любителі футбольних прогнозів змагалися за 240 000 гривень.

На жаль, головна команда країни не досягла своєї мети - у вирішальному матчі вона не змогла переграти шотландців. У Кракові нас влаштовувала тільки перемога, однак шотландські ворота так і залишилися сухими. Ми не скористалися своїми нагодами, Олександр Петраков до останнього тягнув із замінами, футбол у виконанні його команди був занадто обережним. Зрештою наша команда залишилася в дивізіоні Б, а Петраков має мінімальні шанси на продовження роботи зі збірною.

Зовсім інша справа - українська молодіжка. Минулої п'ятниці команда Руслана Ротаня поступилася словакам на їхньому полі (2-3), однак у повторному матчі наші хлопці взяли переконливий реванш. Після безгольового першого тайму своє вагоме слово сказав Данило Сікан, який до 66-ї хвилини встиг оформити хет-трик. Словаки не змогли оговтатися після такого нокдауну, а збірна України влітку наступного року зіграє на молодіжному Євро.

І нарешті про "Спортпрогноз", де за підсумками 985 тиражу був розіграний черговий джекпот. Його власником став мешканець Києва, що зареєстрував свої прогнози в "Лотомаркеті" на проспекті Глушкова, 25. Переможною стала система на 160 гривень, де було сім "ординарів" і п'ять "подвійних". Загальний виграш за чеком - 247 175 гривень!

Цікаво, що в матчі Україна - Шотландія виключалася перемога української збірної. Крім цього, гостьовий успіх сербів наш переможець вибив одиночним "пострілом". Також він не сумнівався в нічийних результатах у п'ятій та останній парах, і ось тут трапилося найцікавіше. Справа в тому, що у гостьовій зустрічі проти албанців Ісландія залишилася в меншості вже на 10-й хвилині. Після цього господарі вийшли вперед і спокійно вигравали аж до 96-ї хвилини. І тільки тоді ісландці змогли відігратися, а разом з тим вони подарували джекпот нашому переможцю.

Загалом від початку року зірвано вже 11 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 3 270 000 гривень. Якщо влітку головний виграш був розіграний лише двічі, то у вересні це вже третій зірваний джекпот. Вітаємо молодіжну збірну України і нашого нового переможця!


Поділитись:
28 вересня 2022
Ми у Viber!