0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: опинився у потрібному місці у потрібний час

Опинився у потрібному місці у потрібний час, завдяки чому виграв 190 000 гривень – саме так сталося з переможцем 1191 тиражу «Лото-Забава».

Переможцем виявився пенсіонер з Чернівців, на ім'я Віктор Дмитрович. Він дуже давно бере участь в «Лото-Забава» та в багатьох інших лотереях «М.С.Л.» і можна було б сказати, що історія його виграшу досить типова – купив білет і нарешті пощастило виграти великий приз… Але історія цього виграшу підтверджує, що лотереї - це виключно випадковість і щасливий збіг обставин, адже виграшний білет може опинитись у будь-кого.

«На кожен тираж «Лото-Забава» я купую по одному білету, - розповідає Віктор Дмитрович. – Якось я зайшов у лотерейний магазин за новим білетиком. Біля продавця вже стояла жінка, яка перевіряла свій білет. Її білет виявився виграшним і вона попросила продавця на виграні гроші продати їй нові білетики. Коли продавець роздрукувала перший білет, жіночка схаменулась і сказала, що хоче купити більше «Парочок». Продавець запитала чи відмінити їй білет на 25 гривень, який вона тільки що роздрукувала, та сказала – відмінити. Я це почув і сказав: «Давайте я його заберу?». Я завжди купую білети по 25 гривень, то ж мені він підходив. Віддав 25 гривень, забрав білет і пішов собі.

За кілька днів після розіграшу я повернувся, щоб перевірити цей білет, а продавець, яка вже давно мене знає, бо я постійний покупець, як виявилось вже кілька днів чекає на мене. Вона привіталася і сказала: «А ви знаєте, що я комусь продала виграшний лотерейний білет? За 25 гривень! Може ви мій переможець?». Звісно, я одразу захвилювався. Віддав їй білет, вона його перевірила і каже: «Боже, це Ви! Вітаю, ви виграли 190 000 гривень!». Звісно, я зрадів, а потім ми стали згадувати, як саме цей білет потрапив у мої руки. Це випадковість! Я опинився в потрібному місці в потрібний час! Це ж треба стільки років брати участь у лотереї, а виграти за білетом, який опинився у мене за збігом обставин».

Ми щиро вітаємо Віктора Дмитровича з виграшем і бажаємо йому багато лотерейних перемог у майбутньому.

Нагадуємо, що учасники розіграшів «Лото-Забава», кожної неділі мають шанс виграти одразу три великих призи: головний приз у «Великій грі», який наступного тижня становитиме 190 000 гривень, 300 000 гривень у додатковому конкурсі «Парочка» і головний приз лотереї – джекпот розміром 3 мільйони гривень.

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті або у точках продажу лотерей «М.С.Л.», вигравайте призи та підтримуйте економіку України разом з нами!


Поділитись:
22 вересня 2022
Ми у Viber!