0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: джекпоти на останніх хвилинах!

Старт групового турніру Ліги чемпіонів - справжнє свято для футбольних уболівальників! Чекають цієї події і шанувальники "Спортпрогнозу", які залюбки роблять ставки на єврокубкові тиражі. Минулого тижня з матчів на євроарені складалися три тиражі поспіль.

У першому з них було зареєстровано рекордну кількість прогнозів у 2022 році, а джекпот втримався тільки завдяки фантастичній перемозі "Шахтаря" над "Лейпцигом". Та нагорода знайшла свого героя за підсумками 965 тиражу, розіграш якого проходив у середу і четвер. Всі результати вгадали двоє прогнозистів, вони й розділили між собою 190 000 гривень. А найцікавіше полягає в тому, що "Фенербахче", "Нант" і "Атлетико" дотиснули своїх суперників уже в компенсований час - на 92-й, 93-й і 101-й хвилинах відповідно!

Але це ще не все, і продовження ми отримали у 966 тиражі. Цього разу безпомилковими прогнозами відзначилися п'ятеро учасників, що порівну розділили 150 000 гривень! І знову мали місце голи на останніх секундах - до "Фенербахче" і "Нанта" приєднався "Ренн", який вирвав перемогу на 94-й хвилині.

Два джекпоти поспіль - вкрай рідкісне явище для "Спортпрогнозу". Таке траплялося лише кілька разів в історії українського тото, а загалом від початку року ми маємо вже 10 зірваних джекпотів на загальну суму 3 030 000 гривень! Так, голи на останніх хвилинах неабияк допомогли нашим прогнозистам. Цікава подробиця: якби "Динамо" втримало нічию в Стамбулі, з семи володарів джекпоту залишився б тільки один. Втім, немає жодних сумнівів, що свою удачу всі наші переможці заслужили. Наші вітання кожному з них!


Поділитись:
13 вересня 2022
Ми у Viber!