0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Білет з півмільйонним виграшем дістався мені, а міг дістатися моїй подрузі!

Нещодавно ми повідомляли, що 30 серпня 2022 року у Полтаві виграли приз розміром півмільйона гривень у миттєвій лотереї «Десять перлин».

Власником виграшу стала відвідувачка точки продажу лотерей «М.С.Л.», що на провулку Рибальський, 1.

Переможницею виявилась 34-річна Євгенія Тимурівна з Полтави.  Історія її виграшу цікава тим, що білети вона купляла разом з подругою, але виграшний білет дістався саме їй:

«Ми з подругою гуляли з нашими дітьми. Під час прогулянки ми йшли повз кіоску з лотереями та вирішили зайти та купити кілька лотерей, розповідає пані Євгенія. - Моя подружка час від часу купує лотерейні білети, можна сказати, що саме через неї і я стала зрідка їх купляти. Ми купили чотири білети лотереї «Десять перлин».  Обрали цю лотерею серед інших, бо нам сподобалось як вона виглядає, ну і кому ж із жінок не подобаються перли?! Білети ми поділили порівну. Я стерла захисне покриття одного зі своїх білетів і побачила, що нібито в ньому виграш… 500 тисяч гривень.

Не знаю, що відчувають інші люди, яким дістався виграшний білет, але я спочатку не повірила, що мені так підфартило. Я подумала, що не правильно зрозуміла правила, а потім перевірила білет ще раз і ще раз… Потім прийшло усвідомлення, що я все правильно розумію, показую білет подрузі, продавцю лотерей, а та перевіряє і каже: «Ви виграли 500 тисяч гривень!».

Ось така приємна випадковість: виграшний білет дістався саме мені, а міг дістатися моїй подрузі, але я знаю, що вона за мене радіє і ми обов’язково разом відсвяткуємо цю подію!»

Нагадаємо, лотерея «Десять перлин» відноситься до так званих скретч-лотерей. Вартість одного лотерейного білета – 20 гривень. Лотерейні білети можна купити у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Більш детальну інформацію про них, а також про інші миттєві лотереї, можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном безплатної гарячої лінії 0 800 21 00 65.


Поділитись:
9 вересня 2022
Ми у Viber!