0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможниця «Лото-Забава»: Дякую ЗСУ та сину за мій виграш!

5 червня 2022 року 35-річна пані Ольга Василівна Х. з Черкащини виграла 100 000 гривень у «Лото-Забава».

Це сталося під час 1178 тиражу у «Великій грі». За лотерейний білет пані Ольга заплатила 25 гривень.

В «Лото-Забава» вона бере учать понад 15 років і це вже вдруге вона дуже радіє виграшу.

«Десь десять років тому, я виграла 3 000 гривень, тоді це був подарунок долі. Я дуже мріяла про новий мобільний телефон і завдяки тому виграшу, він у мене з’явився. Тоді за мене раділи всі – навіть продавчиня лотерей. Після цього, я ще кілька разів вигравала більш дрібні суми,  - розповідає пані Ольга.

А цей виграш стався завдяки моєму 7-річному сину. Ми разом гуляли біля «Будинку торгівлі», син знає, що там продають лотереї та мені каже: «Мамо, давай купимо «Лото-Забава»! Я знаю, ми виграємо мільйон», він так голосне це прокричав, що мені навіть стало незручно перед людьми. Але за білетом ми пішли.

У неділю я вирішила перевірити лотерею, а далі все як у тумані… Пам’ятаю, що ми стрибали від щастя. У мене двоє маленьких дітей, я у декреті, в Україні війна, з грошима у всіх скрутно, дуже тяжко і тут трапляється таке диво…

А ще я хочу дуже-дуже подякувати ЗСУ! Завдяки вам ми маємо можливість жити, брати участь в лотереї, виховувати своїх дітей. Я дуже вам дякую!».

Вітаємо пані Ольгу та її родину з виграшем.

Нагадаємо, придбати білети «Лото-Забава» на наступний тираж можна вже зараз на нашому сайті та у пунктах розповсюдження лотерей. Тож не пропустить свій шанс стати наступним переможцем!

«Лото-Забава» з Україною в серці!

Поділитись:
16 червня 2022
Ми у Viber!