0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Україно, вперед!

Матч проти шотландців перевищив будь-які сподівання, адже ніхто не очікував на таку переконливу гру у виконанні підопічних Петракова. Так, збірна Шотландії - це далеко не гранд світового футболу, але й наша команда не може похизуватися великою кількістю видатних перемог. І це якщо не говорити про війну, про складності підготовки, про відсутність спарингів...

Але зроблено лише половину справи, і в неділю нас очікує ще одна вирішальна битва. Тепер нашим суперником буде збірна Уельсу, яка у півфіналі плей-офф завдала поразки австрійцям (2-1). А в середу, коли ми перемагали шотландців, валійці зазнали поразки від поляків у стартовому турі Ліги націй (1-2).

Проти поляків не грали Гарет Бейл і Арон Ремзі - багаторічні лідери збірної Уельсу, з якими пов'язані останні успіхи цієї збірної. Тренер вирішив їх поберегти перед недільним двобоєм, хоча кожен із них відчуває дефіцит ігрової практики. Більш того, і Бейл, і Ремзі цього літа шукатимуть нові клуби, оскільки у першого закінчився контракт із "Реалом", а з другим не хоче мати справу "Ювентус".

Мабуть, збірна Уельсу знаходиться на сходинку вище, ніж збірна Шотландії. У складі валійців більше якісних атакуючих виконавців, останнім часом вони досягають значно кращих результатів на міжнародній арені. Однак після яскравої перемоги в Глазго ми вже нікого не боїмося, до того ж за класом британцям ми точно не поступаємося.

Швидше всього, у Кардиффі Петраков зіграє тим же складом, який вийшов на поле в середу. Можливі лише косметичні зміни на певних позиціях, але варіант із п'ятьма захисниками ми виключаємо повністю. Його полюбляє головний тренер, але футболістам він не зовсім подобається. До того ж такий варіант змушує відмовитися від одного гравця в лінії півзахисту, тобто в запас потрібно відправляти когось із лідерів.

А от щодо спроможності наших хлопців провести на найвищому рівні два матчі поспіль існують певні сумніви. З цим у нас завжди були проблеми, і на зміну яскравій перемозі дуже часто приходив зовсім невиразний поєдинок. Прикладів можна навести чимало, але робити це зараз зовсім не хочеться. Хочеться вірити, що Олександру Петракову та його хлопцям під силу зламати цю неприємну тенденцію, а ми всі їм у цьому допоможемо.

Історичний матч Уельс - Україна представлений у 870 і 871 тиражах лотереї "Спортпрогноз". Нагадуємо, що на початку червня в українське тото повернувся крок джекпоту. Наразі це 5 000 гривень, а джекпот 869 тиражу складатиме 160 000 гривень. Крім цього, під час війни своїх власників знайшли вже три джекпоти на загальну суму 820 000 гривень.

Вболівайте за наших і грайте у "Спортпрогноз"!


Поділитись:
3 червня 2022
Ми у Viber!