0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Руські та білоруські лотереї виключили з Всесвітньої Лотерейної Асоціації

Ми вже повідомляли, що завдяки ініціативній групі операторів з 5 країн, до якої входив МСЛ  було зупинено  членство руського та білоруського операторів лотерей в Європейській Лотерейній Асоціації (ЕЛ).

Відповідного листа з вимогою їх виключення з Всесвітньої Лотерейної Асоціації було направлено керівництву даної Асоціації.

Сьогодні ми отримали наступну відповідь:

«Стосовно: Відповідь на ваш лист від 1 березня

Шановні колеги,

У відповідь на ваш лист від 1 березня повідомляємо, що в умовах безпрецедентних агресивних дій Росії та Білорусі проти України та її народу Виконавчий Комітет Всесвітньої Лотерейної Асоціації (WLA) на своєму засіданні 11 березня прийняв наступне рішення.

Членство в WLA залежить від поваги територіальної цілісності, громадського порядку та моралі для покращення життя населення, якому ми служимо, а також поваги основних прав людини.

Відтак, про це ми письмово повідомили ВАТ «Технологічна компанія «Центр» та ЗАТ «Спорт Парі».

Їх членство в WLA зупинено після їх неспроможності надати пояснення до кінця робочого дня 16 березня. Пропозицію про виключення з Асоціації закріпить своїм рішенням Генеральна Асамблея WLA, що відбудеться 19 жовтня 2022 року.

Процедурні формальності надання цим двом лотерейним операторам терміну на відповіді були дотримані згідно з вимогами нашого Статуту, щоб це життєво важливе рішення не можна було потім оскаржити.

Хочу підкреслити, що їх повне зупинення діє від сьогодні.

Це означає, що від цього дня АТ «Технологічна компанія «Центр» та ЗАТ «Спорт Парі» втратили всі права та привілеї, пов'язані з членством в WLA; їх уже немає у списку членів Асоціації, вони не мають представництва чи права голосу в Асоціації і більше не мають права доступу та участі у будь-яких заходах та подіях WLA, також від'єднані від онлайн ресурсів Асоціації, що доступні для її членів.

Готові відповісти на ваші запитання, якщо вони виникнуть.

Хочемо запевнити, що ми весь час думаємо про Україну та молимося за неї. І ми дуже вдячні сусіднім країнам, що відкрили свої кордони та домівки для тих, хто вимушений рятуватися від російських злодіянь.

З моїми найкращими побажаннями,

Ребекка Пол,

Президент WLA»

Ми не хочемо, щоб оператори лотерей, що спонсорують криваві режими, тиранію та смерть були в асоціаціях, члени яких працюють на добрі справи та покращення життя людей.

Хочемо також висловити подяку керівництву WLAза принципову позицію, рішучість та підтримку українського народу.

Слава Україні! 


Поділитись:
18 березня 2022
Ми у Viber!