0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Axes: Знаємо ціну перемоги. Віримо в перемогу України

Ерл Холл, генеральний директор Axes ltd, віце-президент Міжнародної асоціації стандартизації гемблінгу, ветеран збройних сил Канади.

Axes є одним із світових лідерів розробки та впровадження державних систем он-лайн моніторингу в сфері ігрового бізнесу.  Також компанія та її керівник є лідерами думки в міжнародній індустрії грального бізнесу. Тому її приклад та принципова позиція у відношенні до співпраці з руськими компаніями не може не стати прикладом для багатьох компаній в сфері ігрового бізнесу.

З першого дня війни Axes просканував всю свою діяльність  на можливість бізнес-контактів з російськими компаніями та відмовився від будь-яких стосунків з ними.

Скажемо відверто, мужній крок. Ще перші американські та інші західні компанії  не наважились  зачинити бізнес в росії, а Axesблискавично  закрив руським двері.  Не зважаючи на можливі фінансові втрати.

 «Ні» агресору. Війна – це час, коли швидко стає зрозуміло, хто чого вартий, хто ворог, хто друг та партнер на словах, а хто друг насправді і назавжди. 

Пан Холл пише: «Це картинка незабутнього ранку з вікна мого номеру в готелі одного з найкрасивіших міст у світі». Не наважуюсь уявити, як виглядає ранок з цього вікна зараз.  Люди, ця війна дуже особиста. Це наша війна. Це наш колективний та глобальний шанс голосно гукнути «НІ тиранії».

У всіх у нас є можливість  прийняти участь та надати допомогу. Знайдіть таку можливість та зробіть це, будь ласка.  Наше спільне майбутнє залежить від того, наскільки сильними, об’єднаними та стійкими ми є в цей момент істини.»

Від початку війни в Україні пан Холл проголосив збір коштів на допомогу українській армії та українському народу в боротьбі з руськими загарбниками.

В підтримку України пан Холл вступив в соц. мережах в полеміку з генеральним секретарем ООН Антоніо Гутьєросом, та у відповідь на чергове  «занепокоєння», прямо йому відповів: «Добре… Але Ви його виражали в Руанді, ви це говорили в Боснії. Зараз не час для промов. Зараз час, щоб робити мир, а не проповіді. Захистить старих та малих. Зараз не час для дипломатії.  Зараз час відновити мир. Або ваш сенс існування буде знівечений вашою стерильністю».  

Якщо міжнародний бізнес, який будується на принципах прозорості, чесності та безпеки не вагаючись підтримує  боротьбу України за свою незалежність та право бути вільною, то ми обов’язково переможемо. Бо вся світова правда на нашому боці!

 Слава Україні!


Поділитись:
17 березня 2022
Ми у Viber!