0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: переможці виграли по 500 000 гривень завдяки онлайн білетам

1156 тираж «Лото-Забава» ознаменувався одразу двома виграшами по 500 000 гривень. 1 мільйон гривень поділили між собою двоє учасників, які придбали свої білети онлайн на сайті msl.ua! Їх номери: №57560 та №115256.

Відомо, що перший був придбаний 29 вересня о 19:02, а другий -  2-го жовтня об 11:32. Їхня вартість склала 30 та 20 гривень відповідно.

Наразі це вся інформація, яка відома про переможців.

Щиро їх вітаємо та радимо звернутися на нашу безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для надання докладної інформації щодо оформлення виграшів.

Але це ще не все! Адже усього в рамках розіграшу 1156 тиражу «Лото-Забава» було виграно головних призів на суму 1 150 000 гривень!

У конкурсі «Багаті та відомі», переможець конкурсу Артур Володимирович Олійник із Кривого Рогу виграв 100 000 гривень і розповів несподівану історію про свою участь у розіграші в студії.

Виявилося, що запрошення йому та його дружині Альоні Анатоліївні подарував сусід по багатоквартирному будинку Юрій Валерійович Понтін, в минулому шахтар, а зараз пенсіонер за інвалідністю.

— Ми з Юрою добрі друзі,— розповів Артур Володимирович,— завжди допомагаємо йому, якщо потрібно, адже він на інвалідному візку. А взагалі він людина дуже активна — депутат у районі, очолює громадську організацію, яка опікується проблемами інвалідів. І в лотереї активну участь бере, бо має плани одружитися й дуже хоче виграти гроші на окрему квартиру. Ось бачите, виграв два запрошення до студії. Сам приїхати не наважився, нас попросив.

А Ви самі хоча б раз купувалибілети «Лото-Забава»?

— Будемо відвертими — ніколи,— зізнається пані Альона.— Але тепер, коли побачили лотерейну «кухню», впевнилися в тому, що тут все чесно, та ще й гроші виграли,— куди ж ми дінемося, будемо купувати «Лото-Забава». До речі, моя близька подруга багато років купує і так хоче до студії потрапити, а я вже тут — пощастило.

А гроші ви виграли для себе, чи для свого сусіда Юрія?

— Звичайно, це його виграш! Вибачай, Юро, що не вдалося виграти для тебе більшу суму.

Нагадуємо, що конкурс «Багаті та відомі» проводиться в прямому ефірі серед учасників лотереї, яких запросили до студії. Як відбувається відбір гостей детально зазначено на офіційній сторінці «Лото-Забава».

У конкурсі «Мані на дивані», переможцями стали Олександр зі Львова, який виграв 50 000 гривень та Олександр з Чернівців, який виграв 10 000 гривень.

Нагадуємо, що розіграші лотереї проходять щонеділі о 9:00 в прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава»,YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTubeканалі..

А ще лотерейні білети можна купити онлайн,, а також дарувати рідним і близьким, завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
5 жовтня 2021
Ми у Viber!