0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Купуй миттєві лотереї «Стирачки» та білети «Лото-Забава» у мережі АЗК KLO

Чудові новини: білети «Лото-Забава» та миттєві лотереї «Стирачки» можна купити в мережі АЗК KLO у Києві та Київській, Житомирській і Чернігівській областях!

Найбільший джекпот, який можна играти у згаданих вище лотереях – 3 мільйони гривень! Брати участь у лотереях можуть виключно повнолітні особи. Невеликі виграші виплачуються одразу на касі АЗС, у випадку великого виграшу учаснику потрібно буде звернутися на безкоштовну гарячу лінію «М.С.Л» за номером телефону 0 (800) 21 00 65 і отримати детальну інформацію стосовно отримання виграшу.

Купівля лотерей на автозаправках - світовий тренд, який активно розвивається в Україні. На автозаправках KLO представлені лотереї найбільш зручних для учасників форматів - «Лото-Забава» та миттєві лотереї «Стирачки». Результат участі в лотереях «Стирачки» можна дізнатися одразу після покупки, стерши захисний шар на білеті. А для участі в розіграші «Лото-Забава» достатньо придбати білет і зачекати на щотижневий розіграш у прямому ефірі. Жодних незручностей та величезних черг на касі.

Ознайомитися більш детально з різноманіттям миттєвих лотерей «Стирачки» та їх правилами можна у окремому розділі на нашому сайті.

Дізнатися про результати розіграшів «Лото-Забава» та правила участі у конкурсах можна на офіційній сторінці «Лото-Забава».

Слідкуйте за новинами та обирайте лотереї «М.С.Л.»!


Поділитись:
21 вересня 2021
Ми у Viber!