0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Розпочинається нова епоха «Лото-Забава»

Уже досить давно у нас не було настільки грандіозних новин, тож затамуйте подих та приготуйтеся до сюрпризу!

Повідомляємо, що 1-го серпня 2021 року офіційно стане початком відліку нової епохи «Лото-Забава».  Лотерея змінює платформу трансляції розіграшів та переходить у цифровий формат!

Відтепер «Лото-Забава» зосередиться на YouTube, Facebook та цифрових телеканалах, першим з яких стане «Апостроф TV». Саме там щонеділі о 9:00 будуть проводитися прямі трансляції розіграшів лотереї. 

Попередня епоха тривала понад 20 років і за цей час ми встигли реалізувати чимало мрій наших гравців. Окрім того ми зробили мільйонерами вже більше 400 українців! Але час не стоїть на місці. Все навкруги змінюється: технології, формати, стандарти, суспільство.

Вже зараз всі ми бачимо, як сучасні онлайн-сервіси YouTube та Facebook значно випереджають традиційне телебачення як за популярністю, так і за зручністю. Ці сервіси надають гравцям набагато більше можливостей та свободи у грі в наші лотереї. За цим наше майбутнє. Тож настав час рухатися далі та виходити за застарілі рамки.

Перехід у цифровий формат – лише перший з багатьох кроків грандіозного плану з перезапуску «Лото-Забава». Для всіх шанувальників лотерей це означає нові формати, нові конкурси та сюрпризи. 

Тому слідкуйте за новинами та будьте першими, хто дізнається про наступні зміни у найпопулярнішій сімейній лотереї України!

Це - нова епоха! 

Це - оновлена «Лото-Забава»!


Поділитись:
29 липня 2021
Ми у Viber!