0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

300 000 на двох! Черговий джекпот у "Спортпрогнозі"!

Зовсім недавно був зірваний сімнадцятий "спортпрогнозівський" джекпот у 2021 році, і ось настав час вісімнадцятого. Він знайшов своїх володарів за підсумками 588 тиражу, розіграш якого проходив у середу, 14 липня. На кону було 300 000 гривень, усі 12 результатів вгадали двоє прогнозистів.

Як з'ясувалося пізніше, перед любителями футбольних прогнозів стояла не найскладніша задача. Справа в тому, що гучні сенсації обійшли тираж стороною, а єдиною несподіванкою стала домашня поразка колумбійського "Хуніора" від парагвайського "Лібертада" (19% ставок). У той же час показник "угадуваності" відразу семи пар перевищив 50%. У їхньому числі опинилася й перемога київського "Динамо" над швейцарським "Сьоном" із рахунком 2-0.

Динамівці готуються до сезону в Швейцарії і проводять контрольні матчі у великій кількості. Черговим суперником став "Сьон", обіграний чемпіоном України дуже впевнено. Ще в середині першого тайму швейцарські ворота вразили Жерсон Родрігес та Ілля Шкурін, після чого забитих голів у цьому матчі не було. До слова, динамівський новачок Шкурін забиває вже у другому матчі поспіль. Цей білоруський форвард був орендований на один рік у московського ЦСКА, оскільки найближчим часом Мірча Луческу не зможе розраховувати на травмованого Артема Бесєдіна.

Як уже сказано вище, цього разу у джекпота двоє власників. Один мешкає у Кам'янському (колишній Дніпродзержинськ) і витратив на гру 25 гривень. Свої прогнози він зареєстрував у торговому центрі "Радуга" на проспекті Свободи. Це п'ять ігрових варіантів, заповнених на одній термінальній картці, один з яких виявився стовідсотково точним.

Інший переможець зіграв більш витончено і оформив свою ставку безпосередньо на нашому сайті. Це система вартістю 2025 гривень. Перші шість пар були закриті одиночними "пострілами". У парах 7, 9, 10 і 12 переможець застосував "систему на 3", тобто закрив усі можливі варіанти. І нарешті в парах 8 і 11 інтернет-прогнозист ставив на господарів, але за допомогою "блоку" підстрахувався від однієї помилки. Саме цей хід став вирішальним, оскільки в бразильській Серії Б ССА в рідних стінах поступився "Гоясу". Загальний виграш по чеку склав 152 232 гривні!

Загальна сума зірваних джекпотів за 2021 рік тепер становить 6 470 000 гривень! Щоб розіграти такі гроші, знадобилося 193 тиражі. Вітаємо всіх переможців!


Поділитись:
16 липня 2021
Ми у Viber!